Today’s Aamzon Quiz Answers


Amazon Quiz Of The Day – Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Answers Today – Hello friends, Have a nice day. As always today’s morning will also starts with amazon quiz answers List. Now you can get all amazon quiz answers in one place, which will make your chance to win all amazon quiz contest. If you are finding Amazon Quiz Answers Today? now you have been reached in write place. TricksStore is an complete package of all the free recharge tricks and amazon quiz tricks.

You can find all the amazon quiz related questions and answers in this post, and also Answers of Today’s Amazon Quiz down Below.

All Amazon Quiz Answers To Win Prize

Amazon App Quiz – We all aware with Amazon quiz contest, amazon daily organizing quiz contest on amazon app, in which amazon.in is giving free gift vouchers and much more to the quiz participant. We always try to create a dedicated post related to daily amazon quiz answers on the internet.

In this post, we are trying to solve all the issue related to amazon quiz winners, amazon quiz real of fake and amazon quiz answer list and so on. In this article you can find all live Amazon quiz answers quickly. Amazon Quiz Answers Today

amazon quiz answers today


NoteGuys we update this article on the daily amazon quiz contest basis, so that every one can win prize from amazon quiz. Keep supporting us and share this post as much as you can so all can get all amazon quiz answers to win.

Amazon Quiz How To Play & Win

In the First Step To participate in amazon todays Quiz,

  • Now Open The App , There You will See “Amazon Quiz Link/Banner ” Click on it.
  • Now you are in amazon quiz, and Click On Start The Quiz Button,
  • Now it’s time to start Selecting The Correct amazon quiz Answers (All Are Given Below).

Amazon 1st May Quiz Answers – Win Vivo V15 Pro Smartphone

Amazon 24k Gold Bar Quiz Answers

Updating..


Amazon 2nd April Quiz Answers – Win 

Amazon 2nd April Quiz All Answers

1. Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Answer – Magma

2. Conventional, orographic and frontal are all types of ____. Fill in the blanks.

Answer – Rainfall

3. India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Answer – Tejas

4. The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Answer – True

5. Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Answer – Shlok Mehta


Amazon 1st April Quiz Answers – Win Seagate 5TB Hard Drive

All Amazon 1st April Quiz All Answers

1. If you have hyperosmia, It would mean you have a greater than average sense of ____. Fill in the blank

Answer – Smell

2. The Indian Premier League is in it’s 12th season. The first IPL was played in 2009. True or False?

Answer – False

3. The first national flag of India is said to have been hoisted on August 7, 1906, and it was red, yellow and green. It has changed significantly since then. Who has designed the current, modern tricolour flag of India?

Answer – Pingali Venkayya

4. Who is the first player to reach a score of 5000 runs in the IPL?

Answer – Suresh Raina

5. India plans to launch its first manned space flight, by 2022. What is the spacecraft that is being built for this program called?

Answer – Gaganyaan


Amazon 30th March Quiz Answers -Win Bose Home Speaker 500

All Amazon 30th March Quiz All Answers

1) In zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?

Answer – Birds

2) An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charge. True or False?

Answer – False

3) The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?

Answer – Arctic Ocean

4) The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?

Answer – Ram Jethmalani

5) It is said that the carvings at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?

Answer – Kerala


Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon 29th March Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1: Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

Q2: When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and blue

Q3: In which year was Microsoft established?

Answer – 1975

Q4: A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

Q5: What is the currency of Sweden?

Answer – Krona


Amazon 28th March Quiz Answers

Amazon 28th March Quiz Answers & Win Casio G-Shock Watch

Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy


All Answers Of Amazon 27th March OnePlus 6T Quiz

All Amazon 27th March Quiz All Answers

Q1. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer:- Mars

Q2. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer:- Iceland

Q3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer:- Nagaland

Q4. Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer:- Mawsynram, Meghalaya

Q5. Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer:- Cricket


All Answers Of Amazon 26th March Philips Trimmer Quiz

All Amazon 26th March Quiz All Answers

Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar


All Answers Of Amazon Rs. 10000 Amazon Pay Balance Quiz

All Amazon 25th March Quiz All Answers

1. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Ans. Sheep

2. Hummingbirds can fly backwards.

Ans. True

3. What is the name of the character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?

Ans.Havildar Ishar Singh

4. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Ans. False

5. Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?

Ans.Inshallah


All Answers Of Amazon Samsung Galaxy S10e Mobile Quiz

All Amazon 24th March Quiz Correct Answers

Q1. The highest cricket ground in the world, in terms of altitude, is located in which country?

Ans: India

Q2. Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?

Ans: Jupiter

Q3. A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is the flower called?

Ans: Neelakurinji

Q4. Deer shed and re-grow their antlers every year.

Ans: True

Q5. When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of _____.

Ans: Clouds


All Answers Of Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz

Amazon 23 march Sony Alpha DSLR Camera Quix All Answers

Q1. The 4 Minarets Of The Taj Mahal Are Tilted Outwards, So That They Won’t Fall On The Mahal In Case Of An Earthquake.

Answer: True

Q2. All Indian Currency Notes Have The Denomination Written In A Number Of Languages. Besides The Writing In Hindi And English On The Front. How Many Other Regional Languages Appear On The Back Panel?

Answer: 15

Q3. What Would You Call A Type Of Scientist Who Studies Dinosaurs And Fossils?

Answer: Paleontologist

Q4. After The Berlin Olympics In 1936, Hitler Offered An Indian Hockey Player A Position As Field Marshall In The German Army. Which Player Was It?

Answer: Dhyan Chand

Q5. When Is The First ICC Men’s Cricket World Cup 2019 Match Scheduled?

Answer: 30th May


Amazon Quiz Real Or Fake? Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Review – Hey guys we are receiving more queries related to amazon quiz genuine or not, Amazon quiz fake or real and much more. Guys trust me amazon quiz is real and Amazon is giving all the prices what they are promising for. And one more thing to tell you that, this is a luck based quiz. Amazon quiz contest depends on how lucky and quick you are. Amazon Quiz Answers Today

So, guys, most of our readers are getting prices from Amazon with these amazon daily quizzes. And all the quiz is very simple and we don’t have to pay any entry fee to participate in amazon quiz. So in our opinion why not! you have to play amazon quiz daily and we are here to help you.