Friday, September 8, 2017

(All Answers) Amazon Galaxy Note 8 Quiz | Win New Samsung Galaxy Note 8 Phone


Amazon Galaxy Note 8 Phone Quiz , All Answers Amazon Quiz Time , Amazon Galaxy Note 8 Quiz All Answers  , Amazon 8th September Quiz Answers , Amazon Today Quiz , 
Amazon Galaxy Note 8 Quiz All Answers - Hello Friends, Hope You Are Doing Well With Our Free Recharge Tricks And Bitcoin Earnings Related App Zebpay  Promo Code ,  As we See Amazon.in Regularly Organizing Daily Quiz And Today's Quiz Is About Amazon Galaxy Note 8 Quiz.

amazon today quiz samsung galaxy note 8 tricksstore

Amazon Galaxy Note 8 Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy Note8 (All Answers) 

Amazon India Today's Announced Quiz Is The New App Only Quiz To Win Samsung Galaxy Note 8, And Today's Quiz Time Amazon India Giving 2 Free Samsung Galaxy Note 8 To Lucky Winners And For Your Ease I Am Giving You All The Answers Of Amazon Quiz.



As You See I Regularly Posting All Amazon Quiz Time Answers Checkout- Amazon Quiz
Yesterday's Posted Quiz Is Related To The Amazon 1 Lakh Rs Quiz With All The 5 Correct Answers , As Amazon Is Giving Away Free Rs.1 Lakh To All 10 winners Of That Quiz.
Today' Quiz -There are a total of Two Prizes that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 20th October, 2017
Here Is Today In This Amazon Galaxy Note 8 Quiz Held By Amazon.in, Now Its Your Chance to Win The Free Samsung Galaxy Note 8 Smartphone , It's Only Depends On Your Luck , If You Are Lucky Then You will Be Able To Win Samsung Galaxy Note 8 From Amazon Easily With The Help Of All Answers Given in this Post. Which Will Increase Your Chance Of Winning.

"Amazon App Galaxy Note 8 Quiz Time Answer and Win Samsung Galaxy Note 8(Two Lucky Customers)"

Note That Because This is App Only Offer , So I Suggest You To Use The Amazon Android Or iOS App To Grab This Offer By Amazon.in


How To Play Amazon Quiz : With All Answers

1. First Of All Download The Amazon India App In Your Mobile Phone From Play store or

2. Now install & Open The App & Signup/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of Amazon App & You will See The Banner Of “Amazon Galaxy Note 8 Quiz
amazon today quiz samsung galaxy note 8 tricksstore

4. Now Just Click On The Banners & You Will See The Info Of This Amazon Galaxy Note 8 Quiz ,All The Questions & Answers of This Amazon Quiz Below:

All Answers Of Amazon Galaxy Note 8 Quiz

1. Galaxy Note8’s ‘Infinity Display’ has full frontal glass and sports an edge to edge screen.
Answer - True

2. What is the size of Galaxy Note8’s Infinity display?
Answer - 6.3 Inch

3. Which of these is NOT a feature of the Galaxy Note8’s S-Pen?
Answer - Telekinesis

4. Which of these features of Galaxy Note8 allow bio-metric authentication?
Answer - Iris and finger Print scan


5.Which of these is NOT a feature of the Galaxy Note8’s camera?
Answer - 3D Printing

6.What is the name of Samsung’s new virtual assistant that comes pre-loaded on the Galaxy Note8?
Answer - Bixby

7. Which of the following features of Galaxy Note8’s dual camera allow you to capture pictures, both near and far?
Answer - 7.2x optical zoom

8. Which of the following could you use to turn the Galaxy Note8 into a PC like experience?
Answer - Samsung Dex

Here You Done !! Now You Have Just Completed The amazon Galaxy Note 8 Quiz Today's Quiz

You Will See A Congratulation message By Amazon India & Now You Are Eligible To Win Free Samsung Galaxy note 8 Smartphone From This Amazon Galaxy Note 8 Quiz Time.
amazon today quiz samsung galaxy note 8 tricksstore 1

More Details Of This Samsung Galaxy Note8 Quiz :

1. This Contest will Be Going on 8th September 2017 from 12 AM to 11:59:59 PM.

2. To eligible for this Contest, during the Contest Period you must sign-in / sign-up from Your account on the Amazon.in App.

3. If You Already have signed-in to the Amazon.in App, you can participate In Amazon App Only Quiz where 8 (eight) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. After That if your All answers will be correct, you will be Selected for a lucky draw which will be carried out all amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. Total of 2 (Two) participants will be selected as a winners of this Contest who answer all 8 (Eight) questions correctly and follows all the terms & conditions.

6. The Final winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy Note 8 device as a prize In His Hand.

7. The Prize will be delivered to the winner on or before 20th October, 2017

Tags : Amazon Today quiz all answers, amazon.in Quiz Time, How To Play Amazon Quiz, Amazon Samsung Galaxy Note8 Quiz Answers.

Satyam Panda
Satyam Panda

I am the CEO and a Chief Editor of TRICKS STORE. In This blog I Regulaerly Post About Tips And Tricks Related to Free Recharge, shopping, Coupons, Internet, Latest Gadgets, Much More. And I feel good to doing it

No comments:

Post a Comment